Dit wil je niet missen! Meld je nu aan!

Maandag 17 september wordt een bijzondere avond in Paradiso in Amsterdam. Een speciale editie van de Gouden Notekraker ter ere van het 25-jarig jubileum van Sena. We willen jou en je partner (of een gast) heel graag uitnodigen om dat samen met ons te vieren.
We zijn zeer verguld dat we voor deze avond een prachtig programma hebben kunnen samenstellen. Onder andere Racoon, Marco Borsato, Jacqueline Govaert, Carel Kraayenhof, Alain Clark, Ellen ten Damme, George Baker, DJ Sandeman en een supersessieband o.l.v. Michel van Schie zullen hun medewerking verlenen. De presentatie is in handen van Leo Blokhuis.

Gouden en Zilveren Notekraker

De Gouden Notekraker is een vakprijs die vele gevestigde namen sinds 1976 ontvingen. In 2017 waren dat De Staat (Goud) en Celine Cairo (Zilver). Meer informatie en de genomineerden zijn terug te vinden op de website van de Gouden Notekraker.

Humble Hero Award

Voor de allereerste keer wordt de Humble Hero Award uitgereikt, waarmee we sessiemuzikanten in het zonnetje willen zetten.

Wij zijn er ontzettend trots op dat wij al 25 jaar lang het naburig recht in Nederland mogen beheren voor onze ruim 30 duizend aangeslotenen. Geloof ons als we zeggen dat je deze avond niet wilt missen. Het aantal plaatsen in Paradiso is beperkt en de drank is gratis, dus meld je snel aan via deze link