SEGA – Pablo van der Poel – Stijl en Dynamiek – The legacy van Jimi Hendrix

In the legacy van Jimi Hendrix vertellen Nederlandse topmuzikanten over de invloed van deze wereldberoemde gitarist, die postuum de Sena Performers Guitar Award 2020 heeft gewonnen. Pablo van der Poel is de zanger en gitarist van de band DeWolff. DeWolff is een psychedelische bluesrockband uit Limburg. De band is in 2007 opgericht in Geleen en bestaat uit Pablo van de Poel (zang/gitaar), zijn broer Luka van de Poel (drums) en Robin Piso (Hammondorgel). DeWolff heeft tot op heden één EP en negen albums uitgebracht, waarvan twee live-albums. Pablo studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam . Op 5 februari 2021 werd de nieuwste plaat van DeWolff gepresenteerd via een livestream. https://www.youtube.com/watch?v=G8YY_…