Aanmelden NJJO 2021-2022

Het Nationaal Jeugd Jazz Orkest (NJJO), onder leiding van saxofonist, componist en bandleider Maarten Hogenhuis, zoekt toptalenten voor de editie 2021 / 2022!

Als je na de voorselectie en auditieronde voor het NJJO geselecteerd wordt, doorloop je een bijzonder coaching- en ontwikkelingstraject dat gekoppeld is aan verschillende tournees en nationale en internationale samenwerkingsprojecten.

Lees eerst onderstaande voorwaarden en als je daaraan voldoet vul dan onderstaand formulier in. Je kunt je tot uiterlijk 1 juli 2021 inschrijven.

VOORWAARDEN
Je moet aan de volgende voorwaarden voldoen:
1) Je bent een supertalentvolle muzikant met een maximale leeftijd van 26 jaar, je hebt affiniteit met jazz+ en bent woonachtig in Nederland.
2) Je bespeelt in ieder geval 1 van de volgende instrumenten: Zang, Drums, Piano & Keys, Bas (elektrisch en akoestisch), Gitaar, Trompet, Trombone, Altsax, Tenorsax, Baritonsax, Fluit (evt. in dubbel met Sax), Hoorn, Basklarinet, (Alt)Hobo, Cello, Altviool, Viool, Fagot.
3) Je hebt ervaring met samenspel in een kleine bezetting. Ervaring met samenspel in een groot orkest is een pré.
4) Je bent beschikbaar voor de repetitieperiodes 12-15 oktober en 2-5 november.
5) Je geeft prioriteit aan jouw beschikbaarheid voor de nader te volgen NJJO-data van de try out, première en tournees (december 2021, januari- februari 2022, festivals zomer 2022).