On The Road Again

Het Zomertheater in Den Bosch vormt zondag 25 juli het decor van On The Road Again. Dit gratis festival wordt georganiseerd door Buma Cultuur, Sena Performers, het ministerie van OCW en Steunfonds Rechtensector. Op het programma staan onder anderen Wulf, Pip Blom en Blanks.

Het festival is bedoeld om de Nederlandse live-sector een hart onder de riem te steken. Frank Helmink, directeur Buma Cultuur: “Alle lagen in de sector zijn hard getroffen. Van componist tot technici, van sessiemuzikant tot podiumbouwers en decorontwerpers, van boekingskantoren tot managers en muziekuitgevers. En niet te vergeten: de fans! Muziekliefhebbers die niet naar live concerten van hun favoriete artiesten konden gaan, ondanks de al gekochte concerttickets. Daarom is er nu ook gekozen om deze editie gratis toegankelijk te maken.”

Het festival is gratis toegankelijk, maar het is wel noodzakelijk om online een ticket te reserveren.