Summertime Festival!

GRATIS KAARTEN SUMMERTIME FESTIVAL!!
Musicon en Stichting Popdistrict presenteren de zeventiende editie van het Summertime Festival op de Grote Markt in Den Haag op drie zondagen: 8, 15 en 22 augustus.
Summertime Festival etaleert een mooi maar onderbelicht aspect van de stad, namelijk de internationale muzikantengemeenschap die hier woont; dit netwerk van iconen, muziekstudenten en afgestudeerden is een bron van de diversiteit aan stijlen en culturen binnen het programma.
PROGRAMMA ZONDAG 8 AUGUSTUS:
16:00| Round Midnight Orchestra ft Deborah Carter
18:00| EGLE: Mistura Fina
20:00| Lodewijk van Gorp Band
22:00| Nueva Manteca
De voorstellingen op 8 augustus zijn binnen, in Stadscafé de Boterwaag aan de Grote Markt. Op 15 en 22 augustus worden onder voorbehoud de voorstellingen gespeeld op het terras van de Grote Markt, dat verdeeld is in vakken, met een check-gesprek bij de ingangen.
Ga voor de volledige programmering, meer informatie en gratis tickets naar: www.summertimefestival.nl
Summertime festival is powered by Sena.