Froukje kondigt show aan

Zangeres Froukje heeft woensdag een show in Paradiso Amsterdam aangekondigd. Het concert zal plaatsvinden op vrijdag 18 maart 2022.

Het is de grootste show tot nu toe van haar carrière en de zangeres zegt er al naar uit te kijken: “Onlangs mochten we een paar dagen repeteren in de kleine zaal van Paradiso, dat was al heel bijzonder. Ik kijk enorm uit naar deze show, voor een volle grote zaal. Door alle corona-maatregelen was dat voor mij niet vanzelfsprekend. Ik kan niet wachten!”

Froukje’s carrière maakt een sterke ontwikkeling door. De 19-jarige zangeres uit Rotterdam bracht dit jaar haar debuut-EP ‘Licht En Donker’ uit en behaalde in korte tijd meer dan 20 miljoen streams op Spotify met nummers als ‘Ik Wil Dansen’ en ‘Onbezonnen’. Ze brak echt door met het liedje ‘Groter Dan Ik’ wat een zelfgeschreven perspectief op de klimaatcrisis was.

De zangeres won dit jaar een 3FM Award en ESNS Kickstart Award en was onlangs het gezicht van een commercial van de Nederlandse Spoorwegen.