Jazz on the Sofa

Jazz on the Sofa
Jazz-artiesten spelen in en rondom Slot Zeist; Een muzikale wandeling op een van de mooiste buitenlocaties op de Utrechtse Heuvelrug.

Op zondagmiddag 7 november 2021 vanaf 15.00 uur vindt het jaarlijkse Jazz On The Sofa plaats in Zeist. Dit jaar beleeft het festival een bijzondere editie: Veelbelovende Jazz-artiesten spelen niet in woonkamers, maar op verschillende unieke locaties in en rondom Slot Zeist. Jazz On The Sofa wordt zo een wandeling in de geschiedenis van de Hernhutters door een van de mooiste buitenlocaties op de Utrechtse Heuvelrug.

Thema en programma
Deze editie heeft als thema ‘Hidden Diamonds’ en richt zich op de lokale artiesten die Zeist rijk is. Een viertal artiesten heeft speciaal voor dit festival een nieuw programma ontwikkeld: vier premières in verrassende interdisciplinaire en intergenerationele bezettingen. Iedere artiest is gekoppeld aan een ander voor nieuwe inspiratie. Jazz On The Sofa is trots om ook zeven vrouwelijke artiesten te programmeren.

De concerten zijn om 15.00, 16.00 en 17.00 uur. Het publiek loopt van locatie naar locatie en bepaalt de route zelf. Na afloop is er een naborrel in de Oranjerie van het Slot.
Kijk voor het programma en kaartverkoop op www.jazzonthesofa.nl