Jazz en Route

Topacts tijdens Jazz en Route in historisch koninklijk kwartier

Den Haag, 16 november 2021

Na een succesvolle eerste editie met onder meer wereldster Kurt Rosenwinkel keert Jazz en Route terug op 11 en 12 december. Op bijzondere locaties rondom het koninklijk kwartier in Den Haag treden topacts uit de nationale en internationale jazz- en soulscene op waaronder Sabrina Starke, Benjamin Herman en Peter Beets featuring Gregory Hutchinson.

Tijdens Jazz en Route kun je genieten van jazz via diverse substijlen op unieke locaties.

Sabrina Starke is een van neerlands beste soulzangeressen. Tijdens Jazz en Route is ze slechts gewapend met gitaar waardoor haar prachtige stem nog mooier tot uiting komt. Eveneens in de soulhoek zal de sprankelende show ‘Tribute to Motown’ plaatsvinden met de Rotterdamse zanger Jared Hiwat & Friends.

Internationaal tintje

Jazz en Route heeft ook tijdens deze editie een internationaal tintje. Zo treedt pianovirtuoos Peter Beets op met de Amerikaanse drummer Gregory Hutchinson. Beiden werkten met grote namen uit de jazz zoals Roy Hargrove, Joe Henderson, Chick Corea en Wynton Marsalis. Ook van de partij dit jaar is Benjamin Herman. Een van de origineelste en meest productieve muzikanten uit Nederland die en met zijn omvangrijke oeuvre zowel nationaal als internationaal wordt geprezen.

Intiem en bijzonder

Opnieuw voert Jazz en Route de bezoeker mee langs verschillende bijzondere en intieme locaties rond het koninklijk kwartier van het historisch centrum van Den Haag. Zo vinden er concerten plaats op de podia van Voco The Hague, Hotel Indigo® The Hague en O’Casey’s. Deze bijzondere plekken en de hoogstaande acts maken van Jazz en Route een uniek event voor de bezoeker.

Praktische informatie

Jazz en Route bestaat uit zowel betaalde als vrij toegankelijke concerten. Het volledige programma en een ticketlink zijn te vinden op de officiële website van Jazz en Route: www.jazzenroute.com. Updates worden gecommuniceerd via de social mediakanalen Instagram (www.instagram.com/jazz_en_route/) en Facebook (www.facebook.com/JazzEnRoute).