Buma Investeringsfonds opent maandag 23 mei

Buma Investeringsfonds opent maandag 23 mei

Let op! – wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

 

Zoals aangeslotenen van Buma/Stemra al per nieuwsbrief hebben vernomen is het voor muziekauteurs (en muziekuitgevers) vanaf maandag 23 mei aanstaande opnieuw mogelijk om een aanvraag te doen voor een werkbijdrage bij een derde ronde van het Investeringsfonds Muziek. Een onderdeel van het Steunfonds Rechtensector, met medewerking van het Ministerie van OCW. Bijdragen uit dit fonds zijn bestemd voor de ontwikkeling van nieuwe muziek en/of nieuwe exploitatie van bestaande muziek.

Graag wijzen wij de VCTN leden nog een keer op deze mogelijkheid en de daarbij geldende regels.

Het aanvragen van een werkbijdrage kan vanaf 12.00 uur op maandag 23 mei. De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Het is daarom belangrijk om je goed voor te bereiden en de vereiste documenten gereed te hebben. Op www.investeringsfondsmuziek3.nl staat hoe je dit kunt doen. Je vindt hier ook een video met uitleg over het doen van een aanvraag.

Ook professionele muziekauteurs die niet zijn aangesloten bij Buma of Stemra kunnen een aanvraag doen. De voorwaarden zijn te vinden op de website.