FestiValderAa

FESTIVALDERAA

FestiValderAa is een intiem, vrolijk en eigenzinnig festival vol verrassingen! Een plek om je thuis te voelen en onbezorgd te genieten van drie dagen theater en muziek in het bijzondere Drentsche stroomdallandschap. Ook voor kinderen is het een grote stoere speeltuin. Dit maakt FestiValderAa een plek om met hart en ziel te ontdekken.

FestiValderAa is jarig en ze pakken groots uit met niet drie maar met vier festivaldagen. In 2021 werd het jubileumjaar, vanwege de toen geldende corona maatregelen, met groot succes omgedoopt tot de 9.5 editie. Maar ze zijn van plan om het feest deze zomer dubbel en dwars in te halen! Bezoekers kunnen genieten van vier dagen theater, muziek, kunst en natuur in het bijzondere Drentsche stroomdallandschap.

FestivalderAa gaat voor een groot deel terug naar de oorspronkelijke vorm, met her en der een toevoeging. De eerste avond wordt een bijzondere. Verder zijn de succesvolle theatrale fiets- en wandelroutes uit editie 9.5 weer terug in het programma, het kleine podium krijgt meer aandacht en op het gebied van eten en drinken valt er veel nieuws te ontdekken.

Voor het publiek dat nóg meer van de natuur wil genieten zijn er verschillende natuur wandelroutes door het weidse landschap dat Schipborg kent. Voor de allerkleinsten is er weer een ontdek-programma in het welbekende kinderbos.