Dutch Jazz Release Stages 2022

Dutch Jazz Release Stages
Na afgelopen jaar de eerste editie van Dutch Jazz Release Stages te hebben gehost zijn we dit jaar terug. Amersfoort World Jazz Festival presenteert dit jaar in partnership met het Sena Performers Muziekproductiefonds en Dutch Performers House ruim 40 releases. Onder hen gevestigde namen als Bart Wirtz, Teus Nobel, Paul van Kessel enEllister van der Molen, maar ook veel exponenten van The Next Generation zoals Thomas Pol, Jessica de Boer, Tijs Klaassen, Beryl AnneRagazzi en Dutch Jazz Collective, naast alumni van de Nederlandse conservatoria Hendrik Müller (GER), Peter Somuah (GHA) en Nicolo Ricci (ITA) met Sun-Mi Hong (KOR).
Podium KOSMIK, Stadscafé De Observant en poppodium FLUOR zijn dit jaar dé locaties voor Dutch Jazz Release Stages.
Wil je erbij zijn? Kaartverkoop vanaf 25 juni! Voor nieuwsbrieflezers start de kaartverkoop op 23 juni.