Jazz on the Sofa 6 november

Jazz uit Polen en Israel op Jazz on the Sofa

Op zondag 6 november 2022 vindt de zevende editie van het Zeister Jazz Festival Jazz on the Sofa plaats in het culturele hart van Zeist met een internationaal programma in de muziekschool en bibliotheek van cultuurcentrum KunstenHuis Idea.

Voor deze zevende editie heeft organisator Mark Lotz een verrassend en internationaal programma samengesteld. Jazz On The Sofa neemt je mee op een intense duik in de underground van de hoge kwaliteit Jazz- en Kamermuziek die Nederland, Polen en Israel te bieden hebben. De line up van deze editie wordt gevuld met: Atempo Trio (Israel), Kemenade/Busch, New Generation Concert, Piasecki/Zawartko (Polen), Mark Lotz Trio feat. John Engels en Guy van Beek. De feestelijke afsluiting van het festival vindt plaats in Poppodium De Peppel met een afterparty-concert om 20.00 uur van het Ronald Snijders Ensemble.

Geheel in de traditie van het festival worden er gedurende dag meerdere concerten gespeeld. Het publiek loopt rond en stelt zo een eigen programma samen. De concerten beginnen om 15.00, 16.00 en 17.00 uur en duren 40 minuten. Er is voldoende tijd om tussen de optredens door lopend van locatie te wisselen.

Voorafgaand aan de concerten vindt de Finale van de Zeister Gitaar Award plaats en is het mogelijk een zangworkshop bij te wonen onder begeleiding van VoiceX & Magdalena Zawartko. Om 18:30 kan men gezamenlijk nagenieten tijdens een aangeklede borrel met eten van o.a. Joe’s Soul Kitchen en een concert van het Wouter Poot Trio in de centrale hal van de bibliotheek.

De deuren van De Klinker op Markt 3 in Zeist gaan open om 11:30 uur en de entree is €25 in de voorverkoop en €27 aan de kassa. Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op www.jazzonthesofa.nl en volg het festival op Instagram en Facebook.