Rauw

RAUW 27 en 28 oktober 2022 in Annabel en Rotown, met o.a. Jameszoo’s Blind Group

Op 27 en 28 oktober 2022 is RAUW terug in Rotterdam. Het avontuurlijke muziekfestival, met Rotterdams talent in de hoofdrol, presenteert internationale samenwerkingen, premières en jong talent op twee avonden in twee Rotterdamse poptempels: Annabel en Rotown.

Op donderdag 27 oktober vindt de eerste RAUW festivalavond plaats in Poppodium Annabel. Op deze avond begeeft Jameszoo’s Blind Group zich op het snijvlak van precisie en waanzin met hun op Brainfeeder (Los Angeles) uitgebrachte combi van elektronica, improvisatie en groove, verwezenlijkt de Rotterdamse bassist Alessandro Fongaro als winnaar van The Pack Project 2022 zijn droomproject, en improviseert het Berlijnse Witch ‘n’ Monk er samen met de Rotterdamse vocalist/improvisator Suzana Lașcu lustig op los.

Op vrijdag 28 oktober verhuist RAUW naar het legendarische Rotown. Op deze tweede festivalavond pompt de Rotterdamse Gita Buhari de zaal vol met haar jazz, triphop, shoegaze en soul, brengt FAST DE de instrumentale explosies van hun debuutalbum Sight Inside tot leven, en laat het Franse Nout zien dat fluit, harp en drums de perfecte, vreemde ingrediënten zijn voor een heerlijke grunge, impro en noise soep.

PROGRAMMA OVERZICHT

Donderdag 27 oktober 2022
Poppodium Annabel, Rotterdam
Line-up: Jameszoo’s Blind Group, Alessandro Fongaro – The Pack Project, Witch ‘n’ Monk (DE)
x Suzana Lașcu

Vrijdag 28 oktober 2022
Rotown, Rotterdam
Line-up: Gita Buhari, FAST DE, Nout (FR)