Jazz en Route

Mede mogelijk gemaakt door Sena Performers

Jazz en Route

Na een succesvolle eerste & tweede editie met onder meer wereldster Kurt Rosenwinkel, Gregory Hutchinson, Benjamin Herman keert Jazz en Route terug op 16 en 17 december. Op bijzondere locaties rondom het koninklijk kwartier in Den Haag treden topacts uit de nationale en internationale jazz- en soul scene op waaronder Jeangu Macrooy, Smandem, Jan van Duikeren & John Engels.

Jeangu Macrooy opent Jazz en Route
In samenwerking met Museum Beeld & Geluid slaat Jazz en Route de handen ineen voor een grootse opening van het het festival. Niemand minder dan Jeangu Macrooy zal het festival openen. De soulvolle singer-songwriter kijkt er ontzettend naar uit om voor alle Jazz en Route fans zijn nieuwe album Summer Moon te presenteren. Het album komt op 11 november uit en Jazz en Route is onderdeel van de release tour.

https://shop.eventix.io/17bb06e2-30f7-4fd5-863c-65985f807a52/tickets