Jazzfest 2023

Mede mogelijk gemaakt door Sena Performers

Op zaterdag 7 januari lichten we traditioneel het tipje van de sluier tijdens ons JazzFest MiniFest in het BIMHUIS. We blikken vooruit op het festival in maart, met live muziek en een hoop gezelligheid. MiniFest is tegelijkertijd het startschot voor de kaartverkoop van JazzFest Amsterdam 2023.

Jazzfest Amsterdam, ‘ongetwijfeld het beste jazzfestival van Amsterdam’ (het Parool) staat bekend om bijzondere nieuwe combinaties van jonge talenten en gevestigde namen uit verschillende stromingen. Als preview op de editie van JazzFest op 18 maart 2022 presenteren wij een driedelig mini-festival met Ernst Reijseger, Ketija Ringa & Chaerin Im, Anna Serierse met Breno Viricimo & Daniel de Moraes en het Mo van der Does Motet.

Jazzfest Amsterdam, ‘ongetwijfeld het beste jazzfestival van Amsterdam’ (het Parool) staat bekend om bijzondere nieuwe combinaties van jonge talenten en gevestigde namen uit verschillende stromingen. Als preview op de editie van JazzFest op 19 maart 2022 presenteren wij een driedelig mini-festival met Ernst Reijseger, Ketija Ringa & Chaerin Im, Anna Serierse met Breno Viricimo & Daniel de Moraes en het Mo van der Does Motet.