Nieuwe leden Raad van Aangeslotenen en Raad van Toezicht Sena

Onlangs hebben er wisselingen plaatsgevonden in de Raad van Toezicht en de Raad van Aangeslotenen van Sena.

Martin Jessurun is na drie jaar teruggetreden uit de Raad van Toezicht. De sectie-afgevaardigden van de sectie producenten hebben Berry van Sandwijk per 1 juli benoemd als opvolger van Martin. Berry is ruim twintig jaar werkzaam in de muziekindustrie. Op dit moment is hij Finance Director Benelux and General Manager Netherlands bij een van de grootste platenmaatschappijen van Nederland, Sony Music Entertainment.

Berry is geen onbekende van Sena. Tot medio vorig jaar heeft hij onder meer in de sectie Producenten van de Raad van Aangeslotenen gezeten.

De sectie Producenten van de Raad van Aangeslotenen heeft ook twee nieuwe sectie-afgevaardigden, Edzer Leenstra per 8 mei jl. en Fione van Gestel per 1 juli. Fione heeft Eric Jan Loon opgevolgd en Edzer heeft de vacante zetel ingenomen.

Fione is werkzaam als Head of Promotions bij Universal Music en Edzer is Legal & Business Affairs manager bij Sony Music Entertainment Netherlands.