NJJO speelt in TivoliVredenburg

De trompettist/bandleider en meervoudig Grammy Award genomineerde Maite Hontelé is de nieuwe artistiek leider, inspirator, coach en solist van de door haar vormgegeven formatie van het supertalenten-orkest (20 muzikanten van max 26 jaar) orkest NJJO, ofwel het Jong Oranje van de Jazz! Het NJJO wordt in een uniek tweejarig coaching traject klaargestoomd om met Maite Hontelé’s NJJO Goes Mambo eerst in Nederland en vervolgens in 2024 internationaal tournees aan te gaan. Hontelé: “Er is niet maar één soort mambo, maar een wereld aan mambo-varianten en nieuwe crossovers. En daarin werken wisselende latin-grooves en jazzimprovisaties op een perfecte manier samen. Dit biedt zowel het NJJO als het publiek een brede waaier aan muzikale mogelijkheden: diepgang en vrolijkheid gegarandeerd!”