Over ons

Dutch Performers House

Dutch Performers House ondersteunt professionele Nederlandse of in Nederland wonende musici bij het uitoefenen van hun vak. Dat doen we door middel van eigen sociale, culturele en educatieve projecten waarmee we werkgelegenheid, exposure en een platform voor musici creëren.

Dutch Performers House is een stichting van en voor musici en is opgericht op initiatief van de Sena sectie Uitvoerende Kunstenaars. Wij ontvangen o.a. subsidie van deze sectie om onze activiteiten te kunnen organiseren maar zijn een zelfstandige stichting.

Bestuur

Het bestuur van Dutch Performers House wordt gevormd door:

Anita Verheggen (voorzitter)

“Een Performers House van en voor musici met projecten die fatsoenlijk betaalde werkgelegenheid voor musici opleveren. Ik ben trots dat ik daar deel van mag uitmaken.”

Matthijs van Duivenbode (bestuurslid)

“Fantastisch om een bijdrage te kunnen leveren aan de geweldige projecten die talent, maar ook werkgelegenheid voor Nederlandse muzikanten stimuleren.”

Rolf Delfos
(bestuurslid)

“Het Dutch Performers House is een van de mooiste initiatieven voor de muziek in Nederland. Elke ondernemende muzikant moet hiervan op de hoogte zijn.”

bestuurslid quote

Erik Verweij
(bestuurslid)

“De initiatieven van het Dutch Performers House bieden een steengoede bijdrage aan de muzikale diversiteit in de samenleving. Dit platform is belangrijk voor alle musici in Nederland, met name in de huidige tijden.”

John Hammond (penningmeester)

“Mooie muziekuitvoeringen geven veel plezier in het leven. Ik wil graag bijdragen aan een bredere bekendheid van muzikanten in Nederland en zet me in voor een rechtvaardige en eerlijke beloning van uitvoerende artiesten”

Meer weten?

Je kunt contact opnemen met het bestuur: Klik hier

Informatie

De jaarrekening is goedgekeurd door het bestuur van Dutch Performers House.

Definitieve jaarrekening 2019