Jazz en de Walvis

Locatie: Amsterdam
Datum: 12/09/2021
Tot: 12/09/2021

Over het festival

Jazz en de Walvis is opgericht en bedacht door een paar bewoners van het Oostelijk Havengebied in Amsterdam. De concerten worden stuk voor stuk gehouden op bijzondere locaties, huizen of boten die worden opengesteld door buurtbewoners. De optredens duren een half uur en bezoekers wandelen door het gebied van concert naar concert. De programmering is divers: er zijn concerten voor bezoekers die graag kennis willen maken met jazz en er is genoeg interessants te beleven voor de doorgewinterde liefhebber.

Zondag 12 september 2021.

Wandel over de eilanden van het Oostelijk Havengebied in Amsterdam, bekijk de stad met andere ogen en beleef intieme concerten op bijzondere locaties. Geschikt voor muziekliefhebbers van allerlei pluimage, architectuurlovers, buurtgenoten, jazzfanaten en families.

In verband met de coronamaatregelen zijn de concerten ingericht op anderhalve meter afstand tussen bezoekers (huishoudens of mensen die alleen komen). Onze vrijwilligers zorgen ervoor dat iedereen op afstand de locatie in- en uitgaat. Als je klachten hebt blijf je uiteraard thuis.