Red Light Jazz

Locatie: Amsterdam
Datum: 03/09/2021
Tot: 05/09/2021

In een kleinere setting, maar vol energie, goede moed en als opmaat naar volledige oorlogssterkte voor 2022 heeft de organisatie van Red Light Jazz voor het eerste weekend van september een boeiend programma samengesteld, waarbij de focus ligt op piano en andere toetsinstrumenten. Net als de voorgaande edities met zowel een gratis toegankelijk als een betaald programma. 

Tijdens het festivalweekend van vrijdag 3 tot en met zondag 5 september zal in de oude binnenstad weer volop jazz klinken. Dankzij ondersteuning van onder andere het Amsterdams Fonds voor de Kunst, Sena en media-partner SALTO Amsterdam kunnen o.a. de volgende namen worden genoemd: Ramón Valle, Marco Mezquida, Jasper van ’t Hof, Hans Dulfer, Montis, Goudsmit & Directie, Trygve Seim Quartet, The Preacher Men, Peter Beets Electric Band, Niels Broos X Jamie Peet e.a..

De kaartverkoop van de betaalde hoofdpodia is inmiddels gestart. Zie hiervoor: https://redlightjazz.com/tickets/ 

Een deel van het totale programma, inclusief de gratis toegankelijke optredens, staat inmiddels al op de website: https://redlightjazz.com/programma/. 

Op de site is straks uiteraard ook alle informatie te vinden die te maken heeft met de dan actuele coronamaatregelen. 

De hoofdpodia zijn dit jaar: Bimhuis, Koninklijke Industrieele Groote Club, De Waalse Kerk, TOBACCO Theater en de Wintergarden Krasnapolsky Hotel.