ZA 27-2: SEGA Award afsluitend Zoom Event De legacy van Jimi Hendrix

Locatie: Online
Datum: 27/02/2021
Tot: 27/02/2021

za 27-2: SEGA Award afsluitend Zoom Event

De legacy van Jimi Hendrix            

 

Doe mee aan het Zoom Event ‘De legacy van Jimi Hendrix’, zaterdag 27 februari van 13.00-18.00 uur! De Sena Performers Guitar Award (SEGA) organiseert in samenwerking met Gitarist dit Zoom Event waaraan je kunt meedoen met vragen stellen aan en topics bespreken met topgitaristen Vedran Mircetic (De Staat), Kees Lewiszong (Navarone), Pablo van de Poel (DeWolff), Jerôme Hol (Hans Dulfer), Bram van den Brekel (Nachtschade), Jack Pisters en ritmesectie Manuel Hugas en Joost Kroon.

 

Op zaterdag 27 februari zijn er drie sessies waaraan je met één gratis Zoom-link kunt meedoen. Thema’s: Wat betekent Jimi Hendrix voor het gitaarspelen anno nu? Wat vernieuwde hij aan het gitaarspel? De gitaristen tonen zijn speeltechnieken en vertellen over de invloed van Hendrix op hun eigen aanpak. En jij kunt als je deelneemt de gitaristen het hemd van het lijf vragen!

13.00-14.00: Pablo van de Poel (Fuzz & Volume), Bram van de Brekel (Exploring The Blues), Kees Lewiszong (Effecten & Marshalls)

14.30-15.30: Vedran Mircetic (Soepele Slaghand), Jack Pisters (Chordal Magic), Jerôme Hol (Doublestops) Davor Lazic (Electric Ladyland)

16.00-17.00 met uitloop: Kees Lewiszong (Effecten & Marshalls), Joost Kroon & Manuel Hugas (Ritmesectie in Triobezetting), Pablo van de Poel (Fuzz & Volume)

Jack Pisters is moderator bij alle drie de sessies.

Aan het eind van de laatste sessie maak je kans prijzen te winnen, waaronder een limited edition Dunlop Jimi Hendrix JHM3EHT Experience Hendrix Tour Univibe effectpedaal – er zijn er slechts 500 van, wereldwijd!

Meedoen? Schrijf je (gratis) in via deze linkswww.sega-award.comwww.dutchperformershouse.nl, dan sturen we je de Zoom-link waarmee je in de hierboven aangegeven time-slots kunt meedoen. https://forms.gle/2yKnNFfgJNthdfSb6

Acht videoworkshops
Van zeven gitaristen en één ritmesectie hebben in de februari online workshops gepubliceerd rondom ‘De legacy van Jimi Hendrix’. Kijk de video’s nu terug op Gitarist.nl of ons YouTube-kanaal GitaristVideo of www.sega-award.com

Alle gitaristen belichten een aspect van het spel van Jimi Hendrix in een videoworkshop van een kwartier: Kees Lewiszong, Jerôme Hol, Vedran Mircetic, Bram van den Brekel, Jack Pisters, Davor Lazic, Manuel Hugas/Joost Kroon en Pablo van de Poel.

 

Video Awardshow Jimi Hendrix
Als je de schitterende, 5 kwartier durende concertdocumentaire van de awardshow rondom de postume uitreiking van de SEGA Award aan Jimi Hendrix nog niet hebt gezien, kijk dan snel op de YouTube-kanalen van de GitaristVideo of SEGA European Guitar Award, want die wil je niet missen! In de concertdocumentaire krijg je de volgende gitaristen te zien, die allemaal een Hendrix-nummer voor hun rekening nemen: Leendert Haaksma, Pablo van de Poel, Jan Akkerman, Vedran Mircetic, Anton Goudsmit, Kees Lewiszong, Jack Pisters, Teun Putker en Eric Vaarzon Morel.

De concertdocumentaire, workshopserie en het Zoom Event zijn een project van de Sena Performers Guitar Award (SEGA). Gitarist Magazine is partner van het project.