5 stages of love

JOLENE

JOLENE is een Nederlandse electro indie-pop zangeres en songwriter die meteen je aandacht trekt met haar catchy liedjes en zuivere stem. Haar Scandinavisch geïnspireerde elektronische popsongs laten je dansen, huilen en lachen. Samen met haar band vertaalt JOLENE haar in de slaapkamer geboren muziek naar een indrukwekkende live show waar je veel elektrische gitaren, synthesizers en slimme teksten kunt verwachten.

In 2020 bracht ze haar eerste singles uit die gelijk goed werden ontvangen door haar luisteraars en critici. Zo werden haar producties beschreven als “een unieke kijk op pop met briljant gezongen melodieën”. Met releases als Wherever I Am, Get To Know Me en Back To High School zette ze een basis voor haar debuut EP. Door gebruik te maken van eigen gebeurtenissen vertelt ze het verhaal waar hopelijk meerderen zich in terug kunnen vinden. Met de nog steeds catchy popnummers, maar ook aangrijpende ballads, hoopt ze muziek te creëren waar mensen op hun eigen manier kracht en inspiratie uit kunnen halen.

Van de prille beginfase van verliefd worden (Pretty) naar het ongeloof dat iemand zo perfect is voor jou (Like A Dream) en dat verandert allemaal door de angst voor het verliezen van die persoon (Losing My Mind). Je twijfels bleken waar te zijn en nu moet je toegeven dat die zelfde persoon je zo veel pijn heeft gedaan (Emotionally Damaged) en je achter heeft gelaten nadat die gene vreemd is gegaan (you are my worst goodbye).

Aankomend jaar staat er een hoop op de planning, van optredens in Nederland tot schrijven in Scandinavië en het releasen van nieuwe muziek, waar je sowieso kunt verwachten dat haar meest persoonlijke nummers het daglicht gaan zien.

Bezetting

Joline Gofers Wouter Vingerhoed Julius van Eijs Philip McHale Jaimy Manuhutu