Unspoken Tales

Cynbel

Goede liedjes, daar begint het mee, zo bewijst ook het verhaal van CYNBEL. De eerste drie singles leveren de band een dikke tour door Nederland met de Popronde, live-optredens bij 3FM en Radio 1, de aftershow van Kensington bij Club Ziggo, het voorprogramma van Raglans en een hit op Spotify op! Niet verkeerd, voor een band die pas 2 jaar bestaat.
In 2017 bouwt de band rustig voort aan de ingezette, stijgende lijn. Na een geweldige aftrap van het jaar in Paradiso, stoomt de band voort en speelt in de diverse poppodia van Nederland en op flink wat festivals. Na deze drukke tijden, trekt de band zich in het najaar van 2017 terug om te schrijven aan nieuw materiaal.
2018 zal voor CYNBEL in het teken staan van de release van hun debuut-EP Unspoken Tales, maar ook het opnemen van de tweede EP. Na een aantal maanden zichzelf opgesloten te hebben, zal de band terugkeren met een nieuw geluid, nieuwe muziek en een nieuwe live-setting. De band trapt het jaar af met een aftershow in de AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall), als support-act van Stereophonics. Daar zal het publiek voor het eerst getuige zijn van een hoop aantal nieuwe songs.

Bezetting

m