Derealization

Maria Anouk

“Derealization” ontstond tijdens Anouk’s reis naar Thailand, waar ze zichzelf onderdompelde in de verwerking van kindertrauma’s. Te midden van de adembenemende oceaan, majestueuze bergen en prachtige stranden, voelde Anouk zich echter totaal niet aanwezig. Alles leek meer op een afbeelding op een foto of een tv-scherm dan een directe ervaring, wat leidde tot het concept van “Derealization.”
Samen met de getalenteerde producer Jannes van Kaam heeft Maria Anouk een meeslepend en kwetsbaar nummer gecreëerd dat een opvallende plaats inneemt binnen haar aanstaande zes nummers tellende debuut EP. “Derealization” biedt luisteraars een diepgaande inkijk in Anouk’s emotionele reis en presenteert haar meest persoonlijke verhaal tot nu toe.
“Derealization” is op 2 februari 2024 officieel uitgebracht en is nu beschikbaar op alle streamingplatforms. Mis deze kans niet om Maria Anouk’s meest intieme creatie te ontdekken en kijk uit naar de release van haar debuut EP later dit jaar.
Voor meer informatie, interviews, of mediaverzoeken, neem contact op met: info@mariaanouk.com

Maria Anouk is een allround artiest en performer die haar creativiteit uit in verschillende disciplines, waaronder muziek, dans, choreografie, modelleren en songwriting. Haar unieke perspectief en diepgaande expressie vormen de kern van haar kunst, en ze staat klaar om haar verhaal te delen met de wereld via haar aanstaande debuut EP. Volg Maria Anouk op Instagram voor het laatste nieuws en updates.

Bezetting

Lyrics: Maria Anouk, Anouk van Putten Producer: Jannes van Kaam Gitarist: Jannes van Kaam Drummer: Jan van Asch Bassist: Daniël Brem Mastering: JERBOA Mastering