Een Kant Die Je Nog Niet Kent

Van Den Hil

an Den Hil – ‘Een kant die je nog niet kent’
Dit is een link naar een info pager met alle informatie, behind the scenes video, intro video en alle canvassen en overige content: https://www.canva.com/design/DAFP9OsOQ9s/9aKqCnwGYbZzKLV03g6zZw/view? utm_content=DAFP9OsOQ9s&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm _source=sharebutton
Link naar de song: https://www.dropbox.com/s/zg8d1pex54npqbt/Tranen%20Om%20Te%20Lachen%20%28ROW%20MASTER%2011%20JAN%29.wav?dl=0

Hiernaast ook alle overige informatie:
Hoi, ik ben Van Den Hil. Misschien ken je me al van mijn singles ‘Een Ander’, ‘Als Ik Ooit Vergeet’, ‘‘Liefdesverdriet’ of ‘Noem Een Dag’, het nummer ik voor Miss Montreal heb geschreven. Zo niet, dan stel ik me graag even voor.
Ik ben een dorpse meid die naar de grote stad is verhuisd om mijn dromen waar te maken. Ik hou van muziek maken en schrijven over alles wat me bezighoudt. Mijn liedjes zijn een weerspiegeling van mijn leven, mijn gevoelens en mijn gedachten. Met mijn muziek wil ik mensen weer even aan hun – en elkaars – menselijkheid herinneren.
Naast artiest ben ik ook een Nederlandse songwriter die zich sterk probeert te houden in een harde wereld. Tot op heden schrijf veel songs voor andere artiesten, zowel in de pop als in de dance wereld. Maar ik heb ook mijn eigen stem en verhaal en het is tijd om die te delen met de wereld. Ik doe dat vanuit een goed hart en met respect, maar ook met zelfvertrouwen en ambitie.
Dit jaar breng ik mijn eerste EP uit: ‘Een kant die je nog niet kent’. Op deze EP laat ik je vier nummers horen die elk een aspect van mijn leven belichten.

‘Tranen Om Te Lachen’: Een verhaal over het accepteren van alle emoties als onderdeel van het leven.

‘Sterker Dan De Storm’: Een verhaal over het overwinnen van mijn innerlijke strijd met behulp van de persoon die het dichtst bij me staat.

‘Zon (Ze Is Er)’: Een ode aan mijn moeder, die er altijd voor mij is als ik haar nodig heb.

‘Dorp In M’n Hart’: Een verhaal over het terugvinden van mijn roots, wat pal tegenover het drukke stadsleven staat waar ik vroeger juist van droomde. De muziekindustrie is hard, maar ik ben mijn weg aan het vinden.
Uitzonderlijk aan deze EP is dat ze niet één, maar vier focus tracks heeft. Door elke single apart te releasen en te promoten, wil ik elke track evenveel mogelijkheid geven om mensen te raken en op die manier opgepakt te worden. In bovenstaande volgorde zullen de tracks gereleased worden.
Om meer te weten te komen over mij en mijn EP en de promotie hiervan kun je me volgen op Instagram en TikTok: @vandenhil. Daar post ik regelmatig leuke foto’s en video’s waarin je meer te weten komt over mij en mijn muziek.
Dit zijn een paar voorbeelden van mijn Tiktok strategie:
-Een korte video waarin ik vertel over de inspiratie achter elke song en hoe deze tot stand is gekomen.
-Een playlist met songs die passen bij de sfeer of het thema van elke song en waarom deze belangrijk zijn voor mij.
-Een video waarin ik een vraag of een dilemma voorleg aan jullie die te maken heeft met elke song en laat jullie stemmen of reageren met jullie keuze of oplossing.
-Een video waarin ik een stukje van elke song zing of speel en vraag jullie om het af te maken of om er een eigen draai aan te geven.
-Een video waarin ik een anekdote of een geheim deel over elke song en vraag jullie om ook iets persoonlijks te delen dat te maken heeft met elke song.
-Een video waarin ik een compliment of een bedankje geef aan iemand die belangrijk is voor mij of voor elke song en vraag jullie om hetzelfde te doen voor iemand in jullie leven.
-Een video waarin ik een behind-the-scenes laat zien van mijn fotoshoot of mijn videoclip voor elke song en laat jullie meekijken naar het proces en het resultaat.
Ik hoop dat je net zo enthousiast bent als ik over mijn EP ‘Een kant die je nog niet kent’! Je kunt de eerste single ‘Tranen Om Te Lachen’ nu alvast pre-saven op Spotify! Laat me weten wat je ervan vindt! https://VanDenHil.lnk.to/TranenOmTeLachen

Bezetting

Writers: Amanda van den Hil, Rowan Smeets, Thomas Geelens, Bryan Raets, Jeffrey de Haas Producers: Rowan Smeets, Jens van der Meij Musici: Thomas Geelens, Bryan Raets, Pieter Langenkamp, Luna Hallenga Arrangement: Bob Varekamp Mixing: Rowan Smeets Mastering: Rowan Smeets