Ik Ben

Reyer

“Ik ben” is het gloednieuwe aanbiddingsalbum van Reyer. Hij bracht een midweek door met zijn band om te schrijven over iets wat de aanbiddingsleider al lang fascineert: Identiteit. ‘Wie is God’? en ‘Wie ben ik?’ werden de twee kernvragen van de eerlijke zoektocht op dit album. Toen Reyer einde 2019 overspannen raakte. werd de zoektocht naar God des te reëler. Het resultaat is een indrukwekkend album waarin gepassioneerde aanbidding (zoals ‘Jezus Overwinnaar’) en eerlijke teksten over twijfel en pijn hand in hand gaan. “Ik ben” laat een kant zien van Reyer die we tot nu toe nog niet gezien hadden.

Wie is Reyer?
Reyer van Drongelen werd geboren in 1989 in Ede. Na de havo volgde hij in 2011 een opleiding tot grafisch vormgever, waarna hij zich volop in de muziek stortte. Zijn eerste album – Eeuwig licht – verscheen in 2014 en kreeg een jaar later een Zilveren Duif Award. Hij maakt deel uit van de BEAM worshipband en staat als artiest op de EO Jongerendag en op het podium van Opwekking. In 2018 verscheen zijn album, Hoop in mij. In 2019 werd Jezus overwinnaar, het lied dat hij samen met Kees Kraayenoord en Eline Bakker schreef, toegevoegd aan de Opwekkingsbundel. Het album ‘Ik Ben’ (2020) is zijn nieuwste release.

Bezetting

Lead vocals: Reyer van Drongelen
Backing vocals: Eline Bakker & Talitha Govers
Drums: Joel Slagtand
Bass: Bart Hanswijk
Gitaren: Hanjo Fisser

Featuring artists: Elvis E / Reni Kraayenoord / Talitha Govers / Eline Bakker / Chesron / Kees Kraayenoord / Sifra Bekx / Bart Hanswijk

Project manager: Jochebed Neuteboom
Programming & mix engineer: Reyer van Drongelen
Mastering engineer: Sander van der Heide, Wisseloord Studios
Drums & Bass recording engineer: Wilkin de Vlieger, Groovity Studios
Sifra Bekx vocals recording engineer: Andy Stuijfzand

Artwork: Reyer Media
Booklet Photopraphy: Digrafium
Cover Photography: McKlinn