Moving On

Sacha Hoedemaker

Sacha Hoedemaker is een Nederlandse componist, vooral bekend binnen improvisatietheater en musicals.

Zijn jarenlange ervaring heeft ertoe geleid dat hij zich nu eindelijk klaar voelt om zijn eigen composities ten gehoren te brengen aan het grote publiek.
Hij heeft in 2020 een Emmy gewonnen met zijn deelname aan het project #CreateTogether van HitRecord.
Tijdens 2021 heeft hij zijn solo-carrière daadwerkelijk gestart en is hij hard op weg binnen de wereld van de klassieke piano muziek.
Één van zijn tracks zijn toegevoegd aan ’s werelds grootste piano lijst op Spotify ‘Peaceful Piano’.
Daarnaast componeert hij muziek voor media van o.a. Bol.com en Boom Chicago.

Zijn releases zijn tot nu toe allemaal singles geweest die de potentie hebben om op het album te verschijnen. Moving On is daar ‘zéker 1 van.
Het uiteindelijke album zal tenminste 8 tracks bevatten van zowel bestaand als nieuw werk. Dit album wordt verkrijgbaar in medio 2022 en zal verschijnen op CD, vinyl en digitaal.

Moving On is zijn eerste track waarvan hij zeker weet dat deze op het album verschijnt.
Dit nummer is een ode aan zijn emotionele gesteldheid van de afgelopen twee jaren. Het waren moeilijke tijden voor velen. Maar als alles is gezegd, is het tijd om door te gaan. Het is doorgedrongen. Het leven is niet meer hetzelfde. Met deze nieuwe werkelijkheid en een frisse blik op de horizon, gaat Sacha alle nieuwe wegen bewandelen die voor hem verschijnen. Er zijn genoeg kansen en mogelijkheden om door te gaan en iets nieuws te beginnen. Of natuurlijk door te gaan met hetgeen wat er was. It’s time to move on.

Door middel van interactie met zijn fanbase, zullen het komende half jaar een selectie gemaakt worden van bestaand en nieuw werk om zo zijn debut-album te realiseren.

Hoe het album gaat heten? Voorlopig ‘In My Mind’

Bezetting

Dit is een compleet solo release van compositie tot mastering tot marketing.