Out There

KOLORA

‘Out There’, het eerste album van het duo KOLORA, is een aaneengesloten verzameling warme en gelaagde soundscapes. Het organische gitaargeluid van Liloe Barend in combinatie met de synthetische synthesizer sounds van Koenraad Wiering zorgen voor een interessant klanken pallet. Twee tegenpolen die elkaar versterken en uiteindelijk versmelten tot ambient tracks.

De samenwerking tussen Liloe & Koenraad is ontstaan tijdens en door de corona periode. Beide muzikanten wonen in de broedplaats ‘Heesterveld Creative Community’ in Amsterdam Zuidoost en werden door de corona maatregelen beperkt. Deze beperkingen bleek echter een vruchtbare bodem voor een nieuwe muzikale samenwerking: KOLORA.

Liloe Barend heeft naast KOLORA haar eigen solo project ‘Liloe Rix’ en is gitarist in de coverband Steam Sister. Met haar soloproject als singer-songwriter releasete zij vorige zomer haar nieuwe EP.

Koenraad Wiering is in de muziekwereld werkzaam als producer voor verschillende artiesten. Je kan hem on stage vinden als DJ onder zijn eigen naam ‘Koenraad’ en daarnaast onder verschillende pseudoniemen waaronder: DJ Beukenboom en 06NRG. Naast muziek is hij ook gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van lichtinstallaties.

Bezetting

Liloe Barend: Gitaar
Koenraad Wiering: Synths

Productie en Mix door de twee artiesten zelf.
Mastering door 'Brandenburg Mastering'.