Time Devours Everything

VAIN LOUIE

Beschrijving:
“To dream is to hope, to live is to mourn. If you could alter your dreams endlessly, would it not be very tempting to be asleep forever?”
Je kunt geïnspireerd raken door je dromen, of je kunt jezelf in je dromen verliezen. Het rijk der onmogelijkheden kan hoop geven maar is aan de realiteit onderhevig. De aantrekkingskracht is de betovering en het ontwaken de kwelgeest. Het zoeken naar antwoorden die niet kunnen worden gegeven zorgt voor een storm aan onzekerheid. Midden in die storm is beschutting te vinden waar verwerking plaats kan vinden. In de grijze gebieden tussen zwart en wit zoekt Ieder mens naar balans. Ook in leven en dood, dromen en ontwaken, “Time Devours Everything.”

Biografie:
VAIN LOUIE is een Nederlandse Melodic Hardcore band uit Nijmegen. Krachtige hardcore met melodische en opzwepende riffs zorgen voor een dynamisch geluid. De onophoudelijke energie en creatieve composities van deze vijf jeugdvrienden slepen je mee in hun gepassioneerde liveshow. Deze ingrediënten creëren een muur van geluid waar je niet omheen kunt.

In de afgelopen jaren heeft VAIN LOUIE een aantal singles uitgebracht. In 2022 is het tijd voor iets groters: ‘Time Devours Everything’. Met de originele sound en sfeer van dit album neemt de band je mee in hun energie en zijn ze klaar om de (inter)nationale podia te betreden.

Bezetting

Ruben Jeurissen (Vocalen)
Scott Hoeks (Gitaar, backing vocalen)
Thijs Janssen (Gitaar)
Willem Lam (Basgitaar)
Sander Jeurissen (Drums)

Guest vocals door Tessa Ravestein
Muziek opgenomen door VAIN LOUIE
Gemixed en gemastered door Daan Nieboer, Cornerstone Audio: