Yellow Dyed Hair

Maria Anouk

Maria Anouk, de veelzijdige artiest die bekend staat om haar muzikale en creatieve talenten, brengt op 3 november 2023 haar debuutsingle “Yellow Dyed Hair” uit. Dit opzwepende rock nummer neemt luisteraars mee op een reis door haar onvergetelijke ontmoeting met haar liefdespartner, Cherella, tijdens een vierdaagse lingerie fotoshoot, waar ze allebei als modellen werden geboekt.
“Cute liefdes liedje, maar dan hard” – Jannes van Kaam, producer en multi-instrumentalist
In samenwerking met producer en multi-instrumentalist Jannes van Kaam heeft Maria Anouk een debuut EP geschreven die verschillende aspecten van haar leven belicht. Een succesvolle crowdfunding bij Voordekunst, waarmee ze maar liefst €11.000 ophaalde van 160 donateurs, maakte dit project mogelijk. “Yellow Dyed Hair” is de eerste single van deze EP en vertelt het verhaal van haar liefdesrelatie met Cherella. De coupletten nemen je mee door de chronologie van hun ontmoeting, terwijl de refreinen de grootsheid van deze liefde en haar gevoelens beschrijven.
Maria Anouk is niet alleen zangeres, maar ook songwriter, danser, model en acteur. Ze weeft al deze disciplines samen in haar muziek en live optredens, wat zorgt voor een unieke artistieke beleving. Deze zomer stond ze voor het eerst met haar band op De Dam in Amsterdam tijdens het Black Pride evenement.
Mis het niet! Luister naar “Yellow Dyed Hair” en ontdek meer over Maria Anouk op haar website www.Mariaanouk.com

Bezetting

Lyrics: Maria Anouk, Anouk van Putten Producer: Jannes van Kaam Gitaar: Jannes van Kaam Drummer: Leon Harms Bassist: Daniël Brem