YOU

MAGNE

MAGNE (Charmaine Charlemagne) presenteert haar debuut Single “YOU”

De veelbelovende zangeres, die op 16-jarige leeftijd begon bij het ZO! Gospel Choir en later als solo artiest schitterde in “de Wereld draait Door” en andere tv-programma’s, begint een nieuw hoofdstuk in haar muzikale carrière met de lancering van haar nieuwe artiestennaam ‘MAGNE’ (uitgesproken als ‘Meen’) en haar debuutsingle “YOU”.

De release van “YOU” markeert een frisse start voor de getalenteerde zangeres. Deze single is een kennismaking met MAGNE en haar kenmerkende geluid. “YOU” is speels en verleidelijk, met meeslepende R&B-klanken en dubbelzinnige teksten die luisteraars meenemen in een verhaal over aantrekkingskracht en overgave.

MAGNE, voorheen bekend als Charmaine Charlemagne, staat klaar om haar muzikale reis te vervolgen met een nieuwe identiteit en een opwindende sound. De debuutsingle belooft een boeiende luisterervaring en geeft een voorproefje van wat nog komen gaat in haar veelbelovende carrière. De lancering van “YOU” staat gepland op 9 februari 2024, en het publiek kan zich verheugen op deze entree van MAGNE in de muzikale wereld.

(de videoclip komt uit op 16 februari)

Bezetting

Geschreven door: Charmaine Charlemagne Joël Maijnard Anne- Fay Kops Elisha Amonoo- Neizer Geproduceerd door: Stephan Cuny Joël Maijnard Mixing: Thomas van Opstal Mastering: Da Goose Mastering